≡ Menu

Hostli na Dunaju

Na Dunaju najdete zraven številnih hotelov tudi veliko hostlov. Hostli na Dunaju so na voljo v vseh predelih mesta, tako da ne glede na to v kateri del Dunaja se odpravljate lahko tam najdete prenočišče v hostlu.

Cene za spanje v hostlu lahko preverite s pomočjo spodnjega iskalnika. Vpišite datume in v drugem koraku med filtri izberite pregled ponudbe samo za hostle.
Booking.com

Hostli na Dunaju

Spodaj najdete tudi nekaj opisov zanimivih hostlov. Postopoma bomo dodajali nove informacije, prav tako pa nam lahko sporočite svoje izkušnje.

Hostel a&t Holiday

Hostel a&t Holiday se nahaja v južnem delu Dunaja, v mirni okolici z več parkovnimi površinami. Nudijo zasebne sobe za 4 osebe z lastno kopalnico, ali skupne sobe za 3-6 oseb, tudi ločene sobe samo za ženske. V vsakem nadstropju je skupna kopalnica. Nudijo vam samopostrežni zajtrk, na voljo pa so tudi avtomati za prigrizke in tople pijače. V skupnem prostoru lahko igrate namizni nogomet ali biljard, omogočen pa je tudi dostop do internetnega omrežja.

  Več informacij hostli dunaj

Hostel Kaiser 23

Hostel in gostišče Kaiser 23 se nahaja v bližini železniške postaje Dunaj-zahod v predelu Neubau. Nudi 40 sob z eno ali dvoposteljno namestitvijo, vse pa si delijo skupne kopalnice. Nudi skupni prostor, kjer se lahko zajtrkuje, kupi prigrizke, ali sprosti ob televiziji, med drugim pa je nuden tudi dostop do interneta. Hostel se nahaja v bližini vozlišča javnega prometa, v okolici pa se nahaja več restavracij in kavarn.

  Več informacij hostli na dunaju kaiser 23

Dunaj je znan po številnih prenočiščih in hostli so samo eni izmed njih. Preverite tudi stran hoteli na Dunaju za več informacij o namestitvah.