≡ Menu

Hoteli na Dunaju – pregled ponudbe

Če se odpravljate na izlet na Dunaj in potrebujete hotel ali hostel, ga lahko najdete s spodnjim iskalnikom prenočišč za Dunaj, kakor tudi veliko dodanih informacij o hotelih, hostlih, apartmajih in drugih namestitvah na Dunaju.

Uporabite iskalnik in najdite hotel na Dunaju. Vpišite željene termine in pritisnite Išči. Med rezultati bodo zraven hotelov tudi hostli in apartmaji. Hotel lahko na povezavi tudi enostavno in brezplačno rezervirate.
Booking.com

Hoteli Dunaj

Na Dunaju najdete več kot 800 hotelov, hostlov in drugih namestitev, tako da boste zagotovo našli nekaj primernega zase. Z uporabo zgornjega iskalnika boste med rezultati primerne hotele enostavno pregledate, tako da si ogledate več fotografij, opremljenost in druge podrobnosti. Iskalnik primerja veliko spletnih ponudnikov in vam vedno ponudi najnižjo ceno za najem hotelske sobe, ki jo lahko na dodatni povezavi tudi rezervirate.

Hotel Kaiserin Elisabeth

Hotel Kaiserin Elisabeth **** se nahaja v središču Dunaja, nedaleč od znamenite Štefanove katedrale in nakupovalne ulice Kärntner Strasse. Nudi 63 stilsko opremljenih sob, na voljo pa so enoposteljne ali dvoposteljne namestitve. Hotel nudi zajtrkovalnico, kjer strežejo bogat samopostrežni zajtrk, katerega lahko naročite tudi v sobo in manjši salon, kjer lahko popijete odlične tople napitke. Na recepciji Vam z veseljem pomagajo pri nakupi vstopnic za dunajsko opero ali druge koncertne dogodke.

  Več informacij

Hotel Kummer

Hotel Kummer **** se nahaja v predelu Mariahilf, le dobrih 15 minut hoda od zgodovinskega dela Dunaja. Stavba v secesijskem slogu nudi 95 elegantno opremljenih eno ali dvoposteljnih sob. Hotelska restavracija nudi bogat izbor domačih in mednarodnih jedi po naročilu ter raznovrsten samopostrežni zajtrk, v manjšem baru pa nudijo različne tople napitke, alkoholne pijače in koktajle. V sosednji kavarni lahko uživate ob odlični dunajski kavi in slastni Sacher torti.

  Več informacij

Hotel Stefanie

Hotel Stefanie **** se nahaja v središču mesta, v predelu Leopoldstadt. Gre za najstarejši dunajski hotel, saj je sama stavba stara čez 400 let. Nudijo 120 dvoposteljnih sob, katere slovijo po izbranih materialih in opremi. Nudi dvoje restavracij, kjer so na voljo odlične avstrijske ter mednarodne jedi, hotelsko kavarno in parkirno garažo. Lokacija je v bližini večjega parka, mestnih znamenitosti ter znanega razglednega kolesa Prater.

  Več informacij

Hotel Alpha

Hotel Alpha *** se nahaja v predelu Josefstadt, nedaleč od dunajske mestne hiše. Nudijo 58 sob, na voljo pa so namestitve z eno ali dvoje postelj. V jedilnici vam postrežejo z bogatim samopostrežnim zajtrkom ter pripravijo tudi prigrizke za na pot. V hotelskem baru so gostom na voljo brezplačna kava, čaj in sadje. V okolici hotela je več restavracij z avstrijsko in mednarodno ponudbo hrane.

  Več informacij

Hotel Amadeus

Hotel Amadeus **** se nahaja v starem mestnem jedru, v bližini Štefanove katedrale. Nudi 30 svetlih, prostornih in stilsko opremljenih eno ali dvoposteljnih sob. Nudijo vam zajtrk z izbranimi živili, tudi sobno postrežbo ter jedi po naročilu, na zahtevo pa tudi dietno hrano. Zaradi bližine operne hiše in koncertnih dvoran lahko na recepciji kupite vstopnice, v bližini hotela pa se nahajajo izbrane trgovine in številne restavracije.

  Več informacij

Hotel Adlon

V predelu Leopoldstadt, nedaleč od zabaviščnega parka Prater, se nahaja hotel Adlon ***, kateri nudi 42 svetlih in komfortnih sob. Na izbiro so namestitve z eno, dvema ali tremi posteljami. Nudijo bogat samopostrežni zajtrk, poleti tudi v urejenem zimskem vrtu. Pomagajo vam pri nakupu vstopnic za razne dogodke, lahko pa se tudi sprostite v hotelski savni. Iz bližnje postaje podzemne železnice pridete hitro v središče mesta.

  Več informacij

Das Capri

Hotel Das Capri se nahaja na odlični lokaciji v predelu Lepoldstadt. Na voljo so dvoposteljne sobe in družinske suite za tri ali štiri osebe, skupaj 73 sob. Vse so klimatizirane in opremljene z LCD televizorjem. V hotelu vam pripravijo bogat samopostrežen zajtrk, na voljo je tudi bar. V bližini je park Augarten, Prater, iz postaje podzemne železnice Nestroyplatz pa boste v 10min pri katedrali sv. Štefana.

  Več informacij hotel na dunaju das capri

Hotel Kärntnerhof

Hotel Kärntnerhof*** stoji v mirni uličici, le nekaj korakov oddaljen od katedrale sv. Štefana. 44 sob je opremljenih v mešanem avstrijsko – italijanskem stilu, na voljo pa so dvoposteljne sobe ter apartmaji za tri oz. štiri osebe. Na voljo je brezžični internet in zajtrk v sobi ali v samopostrežni zajtrkovalnici. Po dogovoru so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki. V bližini hotela se nahaja nakupovalna ulica Graben in ogromen mestni park.

  Več informacij hoteli dunaj

Hotel Zipser

Hotel Zipser*** se nahaja v starejši meščanski hiši v predelu Josefstadt. Družinsko voden hotel nudi 53 sob. Izbirate lahko med opcijo z eno, dvema ali tremi ležišči. Dodaten komfort so televizijski sprejemnik, klima, sef ter dostop do brezplačnega žičnega ali brezžičnega interneta. V avli hotela se nahaja manjši bar. Le nekaj korakov boste imeli do mestne hiše, Rathausplatza, državnega gledališča, parka Volksgarten, palače Hofburg …

  Več informacij hoteli na dunaju zipser

Hotel Stadthalle

Hotel Stadthalle*** se nahaja v mirnem predelu Dunaja, v bližini železniške postaje Westbahnhof in večnamenske dvorane Stadthalle. 80 sob z enim, dvema ali tremi ležišči nudi ves potreben komfort za prijetno bivanje. Zajtrk postrežejo v zajtrkovalnici, zimskem vrtu ali na zunanjem vrtu, hotel nudi tudi manjši bar. Z podzemno železnico ali tramvajem se lahko zapeljete do palače Schönbrunn ali do mestnega središča.

  Več informacij stadthalle hotel na dunaju

Hotel Post

Hotel Post neguje dolgoletno hotelirsko tradicijo in se nahaja na odlični lokaciji v živahnem središču mesta. 104 sobe so natančno zasnovane do najmanjših podrobnosti, sprejmejo do največ dve osebi, ena soba pa je posebej prilagojena invalidnim gostom. V hotelu je omogočen dostop do brezžičnega interneta. V restavraciji strežejo avstrijske specialitete, posedite lahko tudi na zunanji terasi. Palača Hofburg in katedrala sv. Štefana sta dosegljivi v 10 minutah hoje.

  Več informacij hoteli na dunaju

Dodatne hoteli na Dunaju so na voljo preko te strani.

Preverite tudi druga prenočišča, kot so hostli.