≡ Menu

Turistični vodniki za Dunaj

Turistični vodnik za Dunaj vam bo prišel prav, če se nameravate tja odpraviti sami, saj vam bo priporočal in opisal številne znamenitosti, restavracije, priporočal hotel ali hostel in pomagal z drugimi informacijami.

Spodnje turistične vodnike dobite po najnižji ceni preko strani našega partnerja, cena pa še zajema brezplačno poštnino do Slovenije. Preverite nekaj izbranih vodnikov ali na njihovi strani preverite vodnike za druge države in mesta.

Lonely Planet Dunaj

Popularen turistični vodnik za Dunaj z vsemi potrebnimi informacijami za samostojno raziskovanje in priporočili za odkrivanje mesta.

Različni zemljevidi.

Izdano: 2013

DK Eyewitness Dunaj

Še en dober turistični vodnik, kjer najdete opise znamenitosti dunaja in številne predloge za oglede, restavracije, muzeje in hotele.

Obstaja tudi krajši Top 10 vodnik za Dunaj.

Izdano: 2014

The Rough guide to Vienna

Še en obsežen turistični vodič za Dunaj, ki vam bo pomagal pri odkrivanju tega zelo poplarnega mesta in predstavil številne znamenitosti, ki jih Dunaj ponuja.

Zemljevidi, nasveti, prevozi, …

Izdano: 2011

Rick Steven’s Vienna

Še en zanimiv vodnik, ki zajema zraven Dunaja tudi Salzburg in Tirolsko, tako da lahko z istim raziščete tudi druge dele Avstrije. Zanimivi nasveti in priporočila.

Posodobljen vodnik.

Izdano: 2013

Only in Vienna

Drugačen vodnik od tistih najbolj popularnih, ki vam bo predstavil 80 skritih in včasih nekolik pozabljenih zanimivosti na Dunaju.

Zanimiva alternativa ostalim vodnikom.

Izdano: 2012

Lonely Planet Avstrija

V Avstrijo se boste verjetno odpravili še kdaj, tako da vam najbolj priporočamo celoten vodnik za Avtrijo, ki jo do potankosti pokriva.

Posodobljeni zemljevidi.

Izdano: 2014

 

Zraven turističnih vodnikov za Dunaj in Avstrijo, lahko na zgornjih povezavah najdete tudi druge vodiče za Evropo in mesta. Preverite celotno ponudbo turističnih vodnikov in drugih knjig z iskalnikom na strani.